Gepla Nieuws

Schermafbeelding_2023-01-31_om_06.18.06.png
Opening tweede vestiging in Udenhout
Afbouwbedrijf Gepla BV (Elsloo) opent per 1 februari 2023 een tweede vestiging in het Brabantse Udenhout. Met deze nieuwe vestiging wil het bedrijf haar slagvaardigheid en efficiëntie vergroten bij projecten in dit werkgebied.
Lees meer
Schermafbeelding_2022-10-06_om_14.49.17.png
Kennissessie Afbouw | 1-11-2022
Tijdens deze bijeenkomsten zoomen we met een select gezelschap in op interessante afbouwgerelateerde onderwerpen. Denk aan (veranderende) richtlijnen op het gebied van afbouw en andere interessante zaken waar we als afbouwprofessionals in de praktijk mee te maken hebben.
Lees meer
Schermafbeelding_2022-09-07_om_12.24.41.png
Talentpartnership Watersley
Gepla BV is Talentpartner van triatleet Mitch Kolkman! Door middel van partnerships met bedrijven uit de regio doet Watersley Sports & Talentpark er alles aan om de dromen van haar bewoners uit te laten komen.
Lees meer
thumb.jpg
VACATURE - Werkvoorbereider
Gepla BV is op zoek naar een nieuwe collega! Schuif jij aan en kom je ons team versterken in de rol van Werkvoorbereider?
Lees meer
Gepla_vacature_calculator.png
VACATURE - (Junior) Calculator
Wegens structurele groei en uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten als afbouwprofessional, is Gepla op zoek naar een nieuwe collega!
Lees meer
Gepla_in_ondernemen_in_Limburg.png
Uit de media: Gepla BV in magazine 'Ondernemen in Limburg'
Deze week stond Gepla BV met een interview in het blad Ondernemen in Limburg, dat vier keer per jaar als bijlage van De Limburger wordt uitgegeven.
Lees meer
Versneld_van_het_gas_af_met_Spaubeek.png
Steeds meer woningbezitters versneld van het gas af
Nederland heeft het doel om in 2050 een klimaatneutrale samenleving te zijn. Dat bereiken we onder andere door van het aardgas af te stappen.
Lees meer
Jacques_Stams_nieuwsbericht.png
Op pad met.... Jacques Stams
Vandaag stellen wij u voor aan Jacques Stams! Jacques is sinds september 2021 werkzaam bij Gepla BV in de rol van Werkvoorbereider.
Lees meer
Gepla-thumbnail-blog-Jack.jpg
Blog | Safety Culture Ladder
Met het doel het veiligheidsgedrag en -bewustzijn op de bouw te verhogen hebben een aantal grote, toonaangevende opdrachtgevers de zogenaamde Governance Code Bouw ondertekend.
Lees meer
Rob_Krux_nieuwsbericht.png
Op pad met... Rob Krux
In de rubriek “Op pad met…” volgen we een aantal bekende ‘Gepla’-gezichten. We trappen af met Rob Krux!
Lees meer
Gepla---thumbnail-limburg-leads.jpg
Gepla BV standhouder Limburg Leads
Limburg Leads is hét Euregionale platform waar bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen elkaar ontmoeten, kennis vermenigvuldigen én zaken doen. Gepla BV zal ook als standhouder vertegenwoordigd zijn tijdens dit toonaangevende event.
Lees meer
Gepla_-_thumbnail_blog_afbouwen-01.png
BLOG - Afbouwen of afbouwen
Afbouwen is een vak! Het afbouwen van gebouwen van allerlei soorten is een mooi vak wat mijn collega’s en ik bij Gepla BV dagelijks met heel veel plezier uitoefenen...
Lees meer
Gepla_-_thumbnail_showroom-01.png
Experience room
Ervaren wat materiaalkeuze en afwerking van uw vloer doet met de akoestiek en het binnenklimaat van uw nieuwe kantoorruimte? In onze gloednieuwe showroom/experience room hebben we diverse opstellingen naast elkaar gebouwd, zodat u perfect het verschil kunt ervaren. Zo weet u zeker dat u bij uw volgende verbouwing een weloverwogen keuze maakt voor wat betreft wanden, plafonds, verlichting, akoestiek en afwerking.
Lees meer
Interview_Construsoft.png
Interview Construsoft
Zo maakt Gepla projecten inzichtelijk, intern én voor de klant. Het 3D-model wordt inmiddels tijdens een groot deel van het proces en door verschillende afdelingen gebruikt.
Lees meer
Gepla_-_nieuwsbericht_3D_betongeprint_huis.png
Eerste 3D geprinte woning
In Eindhoven is de 3 –D geprinte Milestone woning officieel overgedragen aan de bewoners. Gepla heeft voor deze woning o.a. de prefab binnenwanden geleverd en gemonteerd.
Lees meer
Gepla_-_thumbnail_Ceramique-01.png
Centre Céramique
In bouwteamverband met Laudy Bouw & Ontwikkeling als hoofdaannemer heeft het team van Gepla BV de afgelopen maanden hard gewerkt aan een metamorfose van Stadsbibliotheek Centre Ceramique te Maastricht, ontworpen door niemand minder dan architect Jo Coenen.
Lees meer
Gepla-thumbnail-wandenplanfond.jpg
Uit de Media: Wand en Plafond
In de recente uitgave van het blad Plafond en Wand is een heel artikel gewijd aan het nieuwe hoofdkantoor van Canon Production Printing in Venlo, waar Gepla aan heeft mogen meebouwen.
Lees meer
Gepla-thumbnail-blog-Norbert.jpg
Blog | Zien is zilver
Een belangrijk aspect en echte eyecatcher van ons bedrijfspand op Business Park Stein was vanaf dag één de showroom.
Lees meer
Gepla-thumbnail-blog-Wiljo.jpg
Blog | DUUR-ZAAM
Met 35 graden op de thermometer en het feit dat we met zijn allen toch enigszins beperkt waren, heb ik weer eens goed kunnen mijmeren tijdens de zomervakantie.
Lees meer
Jack_Gelissen_vierkant.png
Jack Gelissen: Duurzaam uit de crisis
Uit de media: Interview door Chapeau! Magazine met Jack Gelissen over de kansen en uitdagingen van de huidige tijd.
Lees meer
Gepla-thumbnail-blog.jpg
BLOG | Elk nadeel heb zijn voordeel
Een bekende uitspraak van Johan Cruijff die me de afgelopen tijd aan het denken heeft gezet. Welk voordeel kunnen we in hemelsnaam halen uit de huidige tijd, met al haar verdriet en zorgen waar vrijwel iedereen op dit moment mee te maken heeft?
Lees meer
Heerschap_Vierkant_2.png
Heerschap Groep klaar voor de toekomst
Familiebedrijf koos Gepla als afbouwpartner voor prestigieus nieuwbouwproject . Ruim 50 jaar geleden, om precies te zijn in 1966, zag Bakkerij Heerschap het levenslicht. De ouders van Stan Heerschap, die zelf sinds 2004 aan het roer staat van het familiebedrijf, trokken in dat jaar de stoute schoenen aan en begonnen een bakkerij in het dorp.  
Lees meer
Tekengebied_1.png
Vacature: wij zoeken afbouwmonteurs!
Wegens structurele groei en uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten als afbouwprofessional, is Gepla op zoek naar een nieuwe collega's!
Lees meer
Gepla_-_referentieproject_foto_blog-01.png
BLOG | Samenwerken is vermenigvuldigen
Nog een paar dagen en het jaar 2019 ligt alweer achter ons. Een jaar waarin een aantal belangrijke lijnen voor ons bedrijf zijn uitgezet.
Lees meer
Gepla-referentieproject-foto-Jumbo.jpg
Werkzaamheden Jumbo Veghel afgerond!
In juli maakten we bekend dat we als afbouw-partner mochten meebouwen aan het vernieuwde hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.
Lees meer
Gepla-thumbnail-nieuwbericht.jpg
Gepla BV krijgt opdracht hoofdkantoor Jumbo gegund
Gepla bouwt mee aan de uitbreiding van het hoofdkantoor van supermarktketen Jumbo in Veghel. We gaan rechtstreeks voor opdrachtgever Jumbo aan de slag en zullen zorg dragen voor alle systeemwanden, plafonds, spuitwerk en behangwerk. In totaal wordt ruim 5.000 m2 vloeroppervlakte ingedeeld in kantoren, spreekkamers, vergaderruimtes en concentratie-werkplekken.
Lees meer
Gepla_-_referentieproject_foto_new_logo-01.png
Nieuw logo voor Gepla!
Samen met haar dienstverlening heeft het logo van Gepla BV een metamorfose ondergaan. Waar Gepla voorheen voornamelijk als plafond-, wanden- en interieurspecialist werd ingeschakeld, reikt haar rol vandaag de dag steeds vaker aanzienlijk verder.
Lees meer
Gepa_-_TU.png
Atlas gebouw TU Eindhoven
Tijdens het renovatieproject Atlas op de TU-campus in Eindhoven bleek de omvang het meest uitdagende aspect. Daarnaast maakten hoge wanden, afwijkende stramienmaten, een strakke planning en logistieke aspecten dit project complex. Maar het resultaat mag er zijn. Zo is Atlas het duurzaamste onderwijsgebouw ter wereld met een Breeam-score van 93,86 procent, goed voor het Breeam Outstanding-certificaat.
Lees meer
thumbnail-01.png
Samen bouwen aan het duurzaamste onderwijsgebouw ter wereld
Gepla en Van Wijnen hebben in het verleden al vaker met elkaar gewerkt en ook Ed Tuinder, projectdirecteur bij Van Wijnen, en Karel Olfers, projectleider bij Gepla, zijn geen onbekenden van elkaar. Zij het bij eerdere werkgevers, hebben de heren al diverse projecten samen tot een goed einde gebracht. “Het is prettig om te weten wat je aan iemand hebt”, aldus Ed. “Zeker bij zo’n groot en prestigieus project als dit.”
Lees meer
Schermafbeelding_2018-06-25_om_17.20.12.png
Een samenwerking waar muziek in zit
“Wat heeft u hier voor een rol? U kijkt zo trots”, vroeg een gast aan John Hendriks, projectleider bij Gepla, tijdens de drukbezochte officiële opening van de geheel vernieuwde Muziekschool te Kerkrade. “Wij hebben de complete afbouw van deze muziekschool mogen verzorgen”, antwoordde hij. Muziek lééft echt in Kerkrade, dat merk je aan alles. Het prachtige resultaat, maar vooral de lovende reacties van de opdrachtgever en van de leden van de…
Lees meer
77D2E0BB-B113-479F-9374-D23871CE42DE_1.JPG
Team Gepla vertegenwoordigd op de Triathlon te Stein
Onlangs was Team Gepla vertegenwoordigd op de Triathlon in Stein! Collega's Eric Weusten en Wiljo Mackus hebben als duo 1 km gezwommen, 60 km gefietst en 11 km hardgelopen. En, ondanks een lekke band, een toptijd neergezet van 3u 32 min en 59 seconden!
Lees meer
b57f60fa07b8f9eb191049b656987af0_f1064.png
BLOG | "Van afbouwspecialist tot belevingsexpert"
Reeds jaren hanteren wij als Gepla de slogan “Ervaring telt!”. Waar we in beginsel met “ervaring" vooral de deskundigheid van onze monteurs bedoelden, vinden we het vandaag de dag steeds belangrijker hoe onze opdrachtgevers onze dienstverlening doen ‘beleven’. Beleving is een begrip waar we bij Gepla in geloven. Beleving is een ervaring, maar zeker ook de passie waarmee onze organisatie er naar streeft onze klanten te ontzorgen, verwachtingen te…
Lees meer
c87c18c1f14c9e496868aced5e3e84b4_f694.png
BLOG | “Wie de handjes heeft, …”
Onlangs hoorde ik een aantal ondernemers klagen over de lage loyaliteit van hun medewerkers. Daar ik dit beeld binnen ons bedrijf absoluut niet herken, kon ik het niet nalaten om te vragen hoe loyaal deze ondernemers op hun beurt naar hun medewerkers toe waren. Daar kreeg ik geen antwoord op waar je als medewerker nou erg blij van wordt!
Lees meer
5a1a068c051ddbdc18e07811af0cacca_f961.png
Gepla sleept 2 Gyproc Trophy’s in de wacht!
In maar liefst 2 van de 6 categorieën is Gepla afgelopen week uitgeroepen tot winnaar van de Gyproc Trophy! Zowel in de categorie ‘Innovatie en Duurzaamheid’, als in de categorie ‘Professionals Keuze’ kwam Gepla als beste uit de strijd. Die laatste categorie is natuurlijk extra bijzonder, aangezien de winnaar van deze award juist gekozen wordt door collega’s uit de branche. Een compliment aan al onze medewerkers, die dit samen voor elkaar hebben…
Lees meer
Homeplan_Tom.png
Reisverslag Bouwreis Nicaragua 2017
Zoals u wellicht weet, hebben wij naar aanleiding van ons 30-jarig jubileumfeest in september jongstleden een mooi bedrag kunnen doneren aan Stichting Homeplan, een stichting die huizen bouwt in derde wereldlanden voor de mensen die het 't hardst nodig hebben. Namens directie en medewerkers van Gepla willen wij onze gasten via deze weg nogmaals hartelijk danken voor het mede mogelijk maken hiervan!
Lees meer
0780803d7365b0ab45c7e7252f6841e4_f680.png
BLOG | “Gaat niet, bestaat niet…”
Een gedurfde uitspraak (en tevens lijfspreuk) van ondernemer Richard Branson, maar mijns inziens ook een uitstekende motivator in de ambitie om iedere keer weer het verschil te maken. Figuurlijk, in de bouw-ervaring richting de klant, maar soms ook letterlijk. Zo bleek recent bij een mooi project in Veghel. Vanuit het bestek waren er (in totaal meer dan 1500!) akoestische minerale, lichtgewicht eilanden voorgeschreven. Een prachtig gezicht en…
Lees meer