Profiel

Onze visie: 

Het creëren van een fijne omgeving voor wonen, werken, zorg, onderwijs en leisure!

Onze missie: 

Het onderdompelen van onze klanten door: ontzorgen, overtreffen van de klantverwachting en 'best in class' prestaties.

Met ruim 30 jaar ervaring is Gepla BV een begrip in de complete afwerking en inrichting van gebouwen. Gepla streeft er als totaal-afbouwer naar om haar opdrachtgevers te ontzorgen door sleutelklaar afbouwprojecten te realiseren. Daarbij staan we garant voor een kwalitatieve en veilige uitvoering van de werkzaamheden en geven wij invulling aan onze missie om klantverwachtingen te overtreffen en best in class prestaties te leveren.

Het verschil maken we sámen! 

Ons onderscheidend vermogen ligt met name in de deskundigheid en gedrevenheid van onze eigen medewerkers. Deze maken het verschil! Dit merkt u vanaf het moment dat er contact wordt gelegd tot en met de nazorg. Wij dragen onze klanten op handen.

Gepla BV maakt deel uit van de Gelissen Group, waarvan het bekendste zusterbedrijf Attractiepark Toverland is. Doordat Gepla eveneens zorg draagt voor de thematisering van Attractiepark Toverland hebben wij ruime ervaring in het creëren van beleving, hetgeen een steeds belangrijker uitgangspunt is bij onze werkzaamheden.

VIDEO | Op pad met onze monteurs!

Wellicht heeft u onderstaande video al op onze ledwall (gelegen aan afslag Beek-Elsloo van de A2, aan de achterzijde van ons pand) voorbij zien komen! Iedere dag weer doen onze medewerkers hun uiterste best om invulling te geven aan onze missie en onze visie. We volgden twee van onze monteurs op een gemiddelde werkdag!

Gepla from Gepla BV on Vimeo.

Contact

Bezoekadres
Business Park Stein 135
6181 MA Elsloo
T 046 - 437 03 40


Postadres
Postbus 507
6180 AA Elsloo