Akoestische plafonds en wanden

Gepla BV zorgt voor perfecte akoestische oplossingen, waarbij de ruimte de stijlvolle uitstraling behoudt. Gepla is uw partner voor akoestische plafonds, panelen en wanden.

Gepla BV: ervaring telt!

Met één aanspreekpunt voor u staan wij garant voor korte lijnen en een optimaal resultaat. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij de kennis en technische know-how in huis om uw wensen te vertalen in een creatief ontwerp binnen de mogelijkheden en gestelde eisen. Uiteraard blijven we hierbij aandacht besteden aan vormgeving met oog voor detail. Bij gebruiken hierbij producten van onder andere Rockfon, Armstrong en Ecophon.

Akoestische wanden en plafonds

Bij het verbeteren van de akoestiek wordt niet alleen gelet op het verminderen van nagalm, het verkorten van de nagalmtijd, geluidsabsorptie en het reduceren van geluidsoverlast, maar ook het zichtbare resultaat. Elke ruimte vraagt om specifieke oplossingen voor een optimale akoestiek. 

Akoestische wanden en wandpanelen zorgen vaak in combinatie met akoestische plafonds voor de beste akoestische oplossing.

Waarom Gepla?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Één aanspreekpunt
  • ISO 9001 gecertificeerd

Onze visie luidt niet voor niets: het creëren van een fijne omgeving voor wonen, werken, zorg, onderwijs en leisure!

Contact

Wilt u meer weten over onze aanpak of heeft u een akoestiekprobleem, last van hinderlijke nagalm of echo in uw woning, kantoor of andere ruimte? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Meer informatie over:

Systeemwanden Limburg  Systeemplafonds Brabant  Brandwerende plafonds  Brandwerende wanden