Kantoor verbouwen

Wordt het tijd om uw kantoorruimte uit te breiden of opnieuw in te richten? Gaat u de switch maken van kleine kamers naar een grote centrale kantoortuin? Wilt u wellicht uw pand verduurzamen? Of een bedrijfskantine toevoegen aan uw bestaande pand?

Bij ons bent u aan het juiste adres. Gepla realiseert al uw verbouw-wensen, van klein tot groot, van eenvoudig tot uiterst complex. Als afbouwprofessional dragen wij zorg voor de complete afwerking en inrichting van kantoren.

Wij zorgen ervoor dat uw kantoorruimte na verbouwing weer aansluit bij de wensen en eisen die uw bedrijf hierin stelt. Eén aanspreekpunt en sparringpartner voor u als opdrachtgever, wel zo prettig.

Wij ontwerpen en realiseren complete duurzame binnen-afwerkingen en inrichtingen van kantoren, met als uitgangspunt het creëren van een fijne, duurzame werkomgeving. In een fijne omgeving wordt uiteraard ook rekening gehouden met technische zaken zoals geluidseisen, brandwerendheid en akoestiek. Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor goed advies, korte lijnen en een optimaal resultaat.

body.jpg

Ook op kantoor wordt duurzaamheid steeds belangrijk. Dat is de reden waarom Gepla een speciale tak heeft voor de verduurzaming van kantoren.

Ons Gepla-team werkt vanuit een turn-key gedachte en doet er alles aan om een top resultaat én een fijne bouwervaring achter te laten. Kortom; de professionals van Gepla maken het áf!

Inspiratie nodig? Neem een kijkje bij onze referentieprojecten!

 

Contact

Wilt u meer informatie over wat Gepla BV voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan even telefonisch contact met ons op (046 - 437 03 40) of stuur een e-mail naar info@gepla.nl.

 

April Metronic 1 Insta.jpg          HTC de Strip 1 Insta (1).jpg            Vanderlande Insta 1.jpg

Contactgegevens

Bezoekadres
Business Park Stein 135
6181 MA Elsloo
T 046 - 437 03 40


Postadres
Postbus 507
6180 AA Elsloo

 

 

Wenst u meer informatie?

Laat hieronder uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met u op!