Aanpak

Samenwerken gaat verder dan samen werken!

(Ver)bouw-projecten zijn voor veel bedrijven niet-alledaagse investeringen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Om die reden willen wij er gedurende het traject constant voor zorgen dat u begeleid wordt en dat het voor u ook duidelijk is wat u krijgt voor uw geld. Dan komt u later niet voor verrassingen te staan. Wij adviseren u in het maken van de materiaal- en kleurkeuzes en blijven er voor waken dat het einddoel én budget niet uit zicht raakt. Zo kan u zich blijven focussen op uw corebusiness; wij nemen uw zorgen voor het project uit handen!

Klanten die met ons in zee gaan, moeten een bepaalde mate van zorgeloosheid ervaren. Het gevoel van ‘weten dat het goedkomt...’ Als uw afbouwprofessional dragen wij zorg voor de complete afwerking en inrichting van gebouwen en doen wij alles voor een fijne bouwervaring in alle opzichten. Communicatie is hierbij het sleutelwoord. Wij vinden het belangrijk dat we uw einddoel goed voor ogen hebben en visualiseren dit naar onze monteurs. Met de juiste begeleiding én nazorg garanderen we op die manier een fijne bouwervaring.

Uiteraard zorgen we er ook voor dat aan de basis alles klopt. Zo zijn we continu bezig met het verbeteren van onze bedrijfsprocessen en de kwaliteit van onze geleverde diensten en producten, worden onze medewerkers continu bijgeschoold zodat ze op de hoogte blijven van de laatste vakinhoudelijke ontwikkelingen en streven we naar een financieel gezond bedrijfsresultaat hetgeen een voorwaarde is om de continuïteit van het bedrijf veilig te stellen. 

Contact

Bezoekadres
Business Park Stein 135
6181 MA Elsloo
T 046 - 437 03 40


Postadres
Postbus 507
6180 AA Elsloo