Wonen

Een fijne woonomgeving is een plezierige plek om te leven!

De meeste tijd van een leven wordt toch wel thuis doorgebracht. Erg belangrijk dus om te zorgen voor een fijne woonomgeving! Wij adviseren u graag over onze duurzame lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

In het hogere segment van de woningbouw (luxe villa-bouw) passen wij regelmatig naadloze akoestische plafonds toe. Hiermee creëert u in een strak, modern interieur tóch een fijn akoestisch klimaat.

Een fijne, duurzame woonomgeving is er tevens een die klaar is voor de toekomst en de nieuwe prestatie-eisen die dit met zich meebrengt. Om die reden heeft Gepla een speciale tak voor verduurzaming van gebouwen. Met onder andere een compleet concept om woningen van energielabel G naar A te brengen middels ActiveWarmth. Wilt u woningen volledig van binnenuit opknappen inclusief duurzame oplossing? GA voor thermisch, akoestisch én esthetisch comfort met ActiveWarmth

Wij zijn actief voor de zakelijke markt op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze opdrachtgevers zijn investeerders, woningstichtingen, aannemers en architecten. Gepla BV staat hierbij garant voor een kwalitatieve uitvoering van de werkzaamheden.

Contact

Bezoekadres
Business Park Stein 135
6181 MA Elsloo
T 046 - 437 03 40


Postadres
Postbus 507
6180 AA Elsloo