Zorg

Een fijne zorg-omgeving beïnvloed het herstel van de patiënt én de bezettingsgraad van de accommodatie!

De kwaliteit van de gezondheidszorg wordt naast de behandeling of verzorging van een patiënt of bewoner voor een groot deel door de fysieke woonomgeving bepaald. Goede akoestiek, een gezond binnenmilieu en esthetisch aangename ruimtes zijn niet te onderschatten aandachtpunten.

Allerlei allergieën en luchtwegstoornissen zijn te wijten aan materialen in de gebouwen waar we dagelijks verblijven. Gepla adviseert graag in systemen welke schimmels en bacteriën geen kans geven. Hierbij wordt het belang van efficiënt en veilig schoonmaakonderhoud vanzelfsprekend meegewogen.

Ook gestelde brandveiligheidseisen dienen vakkundig te worden uitgevoerd. Veel patiënten zijn niet goed ter been, wat betekent dat de tijd voor ontruiming bij brand van levensbelang kan zijn.

Tijdens onderhoud en verbouwing in ziekenhuizen en of verzorgingstehuizen proberen wij zo veel mogelijk rekening houden met de wensen van de bewoners. We streven ernaar monteurs in te zetten welke ervaringen hebben met werken in deze omgeving.

Contact

Bezoekadres
Business Park Stein 135
6181 MA Elsloo
T 046 - 437 03 40


Postadres
Postbus 507
6180 AA Elsloo