gelissen_groep.png

 www.gelissengroup.nl

 

130208_Toverland_Logo_NL_Paars_met_skyline.png

www.toverland.nl

 

gepla-logo.png

www.gepla.nl

 
 

addventures.png

www.ad-d-ventures.nl/

Gepla sleept 2 Gyproc Trophy’s in de wacht!

October 04, 2017 at 4:23 PM

In maar liefst 2 van de 6 categorieën is Gepla afgelopen week uitgeroepen tot winnaar van de Gyproc Trophy! Zowel in de categorie ‘Innovatie en Duurzaamheid’, als in de categorie ‘Professionals Keuze’ kwam Gepla als beste uit de strijd. Die laatste categorie is natuurlijk extra bijzonder, aangezien de winnaar van deze award juist gekozen wordt door collega’s uit de branche. Een compliment aan al onze medewerkers, die dit samen voor elkaar hebben gekregen!

Gepla-Gyproc Trophy-01-01.png

Met de Gyproc Trophy waardeert Saint-Gobain Gyproc Nederland de creativiteit en het vakmanschap met Gyproc systemen van plafond- en wandmontagebedrijven, de Gyproc Professionals. De Gyproc Professionals vormen een landelijk netwerk van vooraanstaande plafond- en wandmontage bedrijven, die zich in de markt onderscheiden door vakmanschap en kennis. Gepla maakt als Gyproc-professional sinds jaar en dag onderdeel uit van dit netwerk.

Winnende projecten

De twee projecten waarmee Gepla als winnaar uit de strijd is gekomen, zijn:

1. Innovatie en Duurzaamheid

De innovatie- en duurzaamheidsprijs heeft Gepla gewonnen voor het project ‘4 All Electric woningen’ te Eerbeek.

Bij dit project heeft Gepla, als onderdeel van een renovatie van 4 oude woningen, zowel (voorzet)wanden als plafonds voorzien van het ‘ActiveWarmth-systeem’ van Gyproc. Dit zijn gipspanelen voorzien van een warmtepaneel aan de achterzijde, welke via een ingenieus systeem alleen dáár verwarmt waar de bewoners zich bevinden. Mede door het gebruik van deze toepassing, zijn deze oude woningen getransformeerd naar zogenaamde ‘nul op de meter’ woningen.

Het meedenken in de ontwikkeling en de strakke uitvoering in combinatie met het Cable-Stud systeem, heeft de jury doen besluiten om Gepla deze prijs toe te kennen.

prject collage 1 goed-01.png

 

2. Professionals Keuze

Gepla is er prima in geslaagd om het spraakmakende ontwerp van Jeanne Dekkers van de Blobs bij Ligne in Sittard te realiseren. We zijn er trots op dat onze Gyproc professional collega’s ons project hebben verkozen tot winnaar!

 prject-collage-2.png

 

De Gyproc Trophy is een award met landelijke dekking en erkenning en we zijn er trots op dat we met het team van Gepla dit jaar maar liefst 2 van de 6 awards in de wacht hebben gesleept. Eveneens feliciteren we Kwakman Groep Volendam en MAT Afbouw met hun behaalde prijzen!

Tags: Gyproc Trophy

Bezoekadres

Business Park Stein 135
6181 MA Elsloo
T 046 437 0340

Gyproc professional

Afbouw bedrijf Brabant

Afbouw bedrijf Limburg

Gepla 2018 | Alle rechten voorbehouden